Neidio i’r prif gynnwys

FSA Board Meeting - December 2020

Agenda and papers for our Board's Zoom meeting on 2 December 2020
Diweddarwyd ddiwethaf

Agenda and meeting papers

Minutes

9:30-10:30 - Board Meeting

9:30-9:35 (5 mins) Heather Hancock

Chair's introduction and questions received in advance of the Board meeting

 

9:35-9:40 (5 mins) Heather Hancock

(Oral Report) Chair's report

 

9:40-10:00 (20 mins) Rebecca Sudworth, Catherine Bowles, Anjali Juneja, Theo Hawkins

10:00-10:20 (20 mins) Rebecca Sudworth, Sushma Acharya

10:20-10:25 (5 mins) Colm McKenna, Peter Price

(Oral Report) Reports from the Chairs of the Food Advisory Committees

 

10:25 - 10:30 (5 mins) Heather Hancock

Any Other Business

10:30 - End of Board Meeting