Skip to main content

FSA Board Meeting - March 2021

Agenda and papers for our Board's Zoom meeting on 9 March 2020
Last updated

Video of meeting

Minutes

Agenda and meeting papers

9:30-11:55 - Board Meeting

09:30-09:35 (5 mins) Ruth Hussey

Chair's Introduction

9:35-9:40 (5 mins) Ruth Hussey

Chair's Update (oral report)

 

9:40-10:05 (25 mins) Emily Miles

 

10:05-10:25 (20 mins) Professor Sandy Thomas, Professor Peter Gregory

 

10:25 - 10:45 (20 mins) Anjali Juneja, Theo Hawkins

10:45-11:00 (15 mins) Break

 

11:00-11:20 (20 mins) Chris Hitchen

11:20-11:25 (5 mins)  Colm McKenna

 

11:25-11:30 (5 mins) Colm McKenna, Peter Price

Reports from the Chairs of the Food Advisory Committees (Oral Reports)

 

11:30-11:35 (5 mins) Ruth Hussey

Any Other Business

11:35 - End of Board Meeting